MARAL DİZİSİ OYTUN (FIRAT ALTUNMEŞE) KİMDİR - FIRAT ALTUNMEŞE KİMDİR BİYOFRAFİ VE RSİMLERİ
MARAL DİZİSİ OYTUN KİMDİR
bu yazı www.baglanhaber.blogspot.com'a aittir
TV8'in sevilen dizisi Maral En Güzel Hikayem her hafta ekranlarda olmaya devam etmektedir. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Maral dizisi ile ilgili bilgileri siz değerli takipçilerimiz ile paylaşmaya devam ediyoruz. 

Başrollerinde Hazal Kaya, Aras Bulut İymenli, Ceyda Düvenci gibi isimlerin bulunduğu Maral dizi oyuncuları arasında Reha Özcan, Bige Önal, İpek Bilgin, Elvan Bora, Gümeç Alpay, Ahmet Olun Sünear gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Hayallerinin peşinden giden bir genç kız ile deli dolu ve geçmişin intikamını alamaya çalışan bir gencin birbirlerine karşı besledikleri aşkı anlatan Maral En Güzel Hikayem dizisinde dikkat çeken bir diğer oyuncu ise Fırat Altunmeşe isimli oyuncudur. Maral dizisinde Oytun karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe dizi izleyicileri tarafından merak edilen ve sevilen oyuncuların başında gelmektedir. Yazımızın devamında Fırat Altunmeşe hakkında ve maral dizisi oytun karakteri hakkındaki bilgiler ile oyuncunun resimlerini bulabilirsiniz.

MARAL DİZİ OYUNCULARI>>>

Maral Dizisi Benan Karakteri Kimdir?

Fırat Altunmeşe Kimdir
bu yazı www.baglanhaber.blogspot.com'a aittir
Maral En Güzel Hikayem dizisinde Oytun karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe, ünlü sanatçı İzzet Altınmeşe'nin oğludur. 16 Mart 1990 yılında İstanbul da doğan başarılı oyuncu Fırat Altunmeşe'nin bir ablası ve bir abisi vardır.

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Fırat Altunmeşe İstanbul Bilgi Üniversitesi Sineme ve Televiyon bölümünden mezun olmadan bırakmış ve hemen ardından Craft oyunculuk atölyesinde 2 sene özel ders almıştır. İlk olarak Vicdan dizisi ile oyunculuğa başlayan Fırat Altunmeşe dizilerin yanısıra sineme filmi ve reklam filmlerinde de rol almıştır.

Kaçak Gelinler dizisinde canlandırdığı Can karakteri ile herkesin beğenisini kazanan Fırat Altunmeşe, şimdi ise Maral En Güzel Hikayem isimli dizisinde Oytun karakterini canlandırmaktadır.

maral dizisi oytun kimdir, maral dizisindeki oytun kim, maral oytun karakteri, maraldaki oytun kim, maral dizi oyuncuları, maral oytun resimleri, fırat altunmeşe kimdir, fırat altunmeşe biyografi, fırat altunmeşe kaç yaşında, fırat altunmeşe hakkında bilgi, fırat altunmeşe kaç yaşında, 

Fırat Altunmeşe Resimleri



Benzerler
YORUMLAR