Acı Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu
Show Tv oldukça iddialı bir yapımın daha müjdesini verdi. Acı Aşk dizisi çok yakında Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Acı Aşk dizisinin daha önce Atv'de yayınlanacağı duyurulsada dizi başlamadan kanal değiştirdi ve Show Tv'ye transfer oldu. Acı Aşk Dizisi başrollerinde Selin Şekerci ve Seçkin Özdemir oynuyor. Dizide bu başarılı genç oyuncuların yanında usta oyuncular da kadroyu oldukça zenginleştiriyor. Acı Aşk dizisi bir Kore dizisi olan Bad Love'in Türkiye uyarlaması olacak.

Dizinin yapımcısı TMC film olurken, yönetmen koltuğunda Çağtay Ulusoy oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Sema Ali Erol, Figen Şakacı, Mahir Erol üçlüsü yazıyor. Acı Aşk dizisinde çalan şarkılar ise Kıraç'ın elinden çıkıyor.

Acı Aşk Dizisi Konusu

Acı Aşk dizisi hikayesinde , mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansızlıklarla dolu aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) amansız çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan cefakar bir aşık Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir. Acı Aşk imkansız aşkların başınıza açacağı acıları konu alıyor.

Acı Aşk Dizisi Oyuncuları, Karakterleri ve Gerçek Adları

Acı Aşk oyuncu kadrosunda başroller genç oyunculara teslim edilirken, usta oyuncularda dizinin kadrosuna adeta temel direği oluyor. Selin Şekerci (Sude karakteri), Seçkin Özdemir (Bulut karakteri), Sezgi Sena Akay (Melek karakteri), Alperen Duymaz (Ali karakteri), Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan yer alıyor.
SUDE
Selin Şekerci
BULUT
Seçin Özdemir
ALİ
Alperen Duymaz
MELEK
Sezgi Sena Akay

Acı Aşk Dizisi Tanıtım Fragmanı


xxxx

Benzerler
YORUMLAR