Yeter Dizisi Oyuncuları, Yeter Dizisi Konusu ve Nerede Çekiliyor?
Dizi denince akla gelen ilk kanallardan Atv yeni bir dizinin daha duyurusunu yaptı. Yeter Dizisi yakında Atv ekranlarında olacak. Yeter Dizisi hakkında bilgiler gelmeye başladı. Yeter Dizisi oyuncuları da açıklandı. Pelin Karahan ve Yurdaer Okur Yeter dizisi başrol oyuncuları olacak. Anne olduktan sonra uzun zamandır ekranlara uzak kalan Pelin Karahan Yeter Dizisi ile yeniden sevenleriyle buluşacak. Öte yandan Yurdaer Okur da son olarak Karadayı dizisinde kötü adam Savcı Turgut rolü ile izleyiciden tam not almıştı. Yeter Dizisi oyuncu kadrosu ilerleyen günlerde yeni isimlerle desteklenecektir.
Yeter Dizisi

Yeter Dizisi Konusu Ne, Hikayesi Ne Anlatıyor?

Yeter Dizisi konusu şöyle; Çaresiz bir annenin çocuğu için söylediği yalan, girdap gibi çevresindeki herkesi içine çeker. Hayatlar alt üst olurken eşler arasında yaşanan psikolojik savaşta, kadın kahramanımızın iki seçeneği vardır. Ya esarete teslim olacak ya da cesaret göstererek çocuklarına ve kendine yeni bir hayat kuracaktır.
Pelin Karahan Yeter DizisiYurdaer Okur Yeter Dizisi

Yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ’ın üstlendiği dizi ATV’de ekrana gelecek. Dizinin yapımcılığını ise Koliba Film üstleniyor. Yeter Dizisi konusu kadına şiddeti ele alacak. Yeter dizisi hakkında gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Yeter Dizisi Oyuncuları, Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu, Yeter Dizisi Karakterleri Gerçek Adı, Yeter Dizisi Konusu, Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor, Yeter Dizisi Ne Zaman Başlayacak, Yeter Dizisi Fragman ve Özeti, Yeter Dizisi Son Bölüm izle

Benzerler
YORUMLAR