Gecenin Kraliçesi Oyuncuları ve Konusu
Gecenin Kraliçesi Dizisi

Ocak ayı ile birlikte izleyici ile buluşacak olan "Gecenin Kraliçesi" çok uzun zamandır beklenen bir dizi . O3 medya tarafından hazırlanan dizi için tanıtımlar yavaş yavaş gelmeye başladı. İlk bölümlerinin Paris'de çekildiğini belirtelim. Bu şehirde tanışan Selin ve Kartal'ın aşk hikayesine tanık olacağız. Dizinin yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul TAYLAN kardeşler oturuyor.


Gecenin Kraliçesi Oyuncu Kadrosu

Gecenin Kraliçesi Oyuncuları bildiğiniz gibi dev isimlerden oluşuyor. Bu isimler Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli. Bu iki isme bir süre önce adı sıkça anılan Mehmet Aslantuğ eşlik edecekti ama sosyal medya üzerinden yapılan eleştiriler onu diziden çıkmaya zorladı. Yapım şirketi bu ismin yerine Uğur Polat ile temas kurdu ve oyuncu ile anlaşıldı. Uğur Polat  dizide Kartal'ın üvey babasını oynayacak.

Dizinin kadrosunun tam listesi ise şu şekilde oluştu ; Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Deniz Celiloğlu, Funda Eryiğit, Burak Deniz, Selim Bayraktar, Seda Akman

Gecenin Kraliçesi Tanıtım Fragmanı

Gecenin Kraliçesi Konusu

Dizinin adı olan "Gecenin Kraliçesi" ömrü bir gecelik olan ayını adı taşıyan Gecenin Kraliçesi Çiçeğinden geliyor. Ömrünün bir gecelik olmasından dolayı bu ad verilmiş diziye. Tanıtım Fragmanında Selin'in dediği gibi aşkları gerçekten bir gecelik mi olacak ? Güneş doğunca herkes kendi yoluna mı gidecek ? Bu aşkı gönüllerine göre yaşayabilecekler mi ? Tabi bir sürü zorluk çıkacaktır. Bunlardan biriside Kartal'ın üvey babası olacak...

Gecenin Kraliçesi Nerede Çekiliyor.

Uzun zamandır beklenen dizinin ilk görüntüleri geldi. Gecenin Kraliçesi ilk bölümlerinin çekimi için Paris seçildi. Bir çok ünlü oyuncunun tercihi olan ve parfüm merkezi olarak bilinen "Grasse" şehri diziye ev sahipliği yaptı. Burada tanışan ve aşık olan Selin ve Kartal'ın aşkı İstanbul'a taşınacak.




Benzerler
YORUMLAR