Göç Zamanı Oyuncuları, Konusu ve Tanıtım Fragmanı
Yakında Star Tv ekranlarında başlayacak olan "Göç Zamanı" güçlü kadrosu ve etkileyici konusu ile bizleri daha şimdiden heyecanlandırmayı başardı. Vahide Perçin , Talat Bulut ve Cansu Tosun ile birlikte bizleri ekranlara kilitleyecek bir yapım olacak.

Daha önceleri bir çok Selçuk Yöntem ismi geçen dizi ani bir karar ile dizinin erkek oyuncusu olarak Talat Bulut ile anlaştı. Bu seçim ile birlikte dizinin kadrosu da netleşmiş oldu. Vahide Perçin'e dizide Talat Bulut eşik edecek.
Göç Zamanı Dizisi

Göç Zamanı Hangi Kanalda, Ne zaman Başlayacak? 

Geçtiğimiz günlerde verilen Fragman ile birlikte dizinin kanalı da netleşmiş oldu. Göç Zamanı Dizisi hangi kanalda? sorusu da cevabını bulmuş oldu. Göç Zamanı Star Tv ekranlarına yayınlanacak. Şuan için elinde bir çok dizi bulunan Star Tv boş olan günü için bu diziyi düşünüyor. En çok merak edilen konu ise dizinin romana sadık kalıp kalmayacağı. Daha önce bir çok yapım romandan esinlenerek yapılmıştı.  Bilindiği gibi yazar Bahaeddin Özkişi'nin de "Göç Zamanı" adlı bir romanı vardı. Bakalım nasıl bir senaryo bizleri bekliyor.

Göç Zamanı Konusu

Dizinin konusu çok kez işlenen Türkiye gerçeğini gözler önüne seriyor. Türkiye'nin doğu ve batı kısmının dramını gözler önüne serecek. Doğu illerimizde yaşanan göç dalgasının nedenlerini ve sonuçlarını izleyeceğiz. Gerek Terör , gerekse de  töre yüzünden yaşanan aile dramları gözler önüne serilecek.

Göç Zamanı Oyuncu Kadrosu

Vahide Perçin
Talat Bulut
Cansu Tosun
Ceren Balıkçı
Bertan Asllani
Ali Erkazan

Göç Zamanı Tanıtım Fragmanı


Benzerler
YORUMLAR